Kontakt os

Arrangement

Vi har i årenes løb fået meget erfaring indenfor arrangementer af diverse slags

Vores barpersonale sørger for alt på forhånd, så det eneste I skal gøre, er at møde op og have en super dag eller aften. Om det er fødselsdag, polterabend eller teambuilding for jeres firma, kan vi bestemt løse opgaven. Vi serverer nede ved bordene og hvis der bestilles på forhånd, har vi jeres drikkevarer og borde klar til jeres ankomst.

Vi vil, grundet enorm god feedback fra de firmaer vi har haft fornøjelsen af at være vært for, slå et slag for pool som den oplagte måde at lave teambuilding for din arbejdsplads. Alle, store som små, kan spille pool. Det er en alle tiders måde at være sammen med sine kollegaer om noget andet end arbejdet, som indeholder elementer af konkurrence, kammeratskab og skaber en god stemning blandt alle.

For at bestille et arrangement af hvilken som helst slags, ring gerne ind til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi har selvfølgelig faste tilbud, som man frit kan benytte sig af, men vi er også fleksible i forhold til at imødekomme specifikke ønsker alt efter formatet af arrangementet.

Vi glæder os til at skabe rammerne for din store dag.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Åbningstider:

Man – ons.: 12:00 – 00:00
Torsdag: 12:00 – 01:00
Fre – lør: 12:00 – 02:00
Søndag: 14:00 – 23:00