Kontakt os

Lounge

Lounge området

Storskærmslounge:

Vores storskærm, udstyret med den store sportspakke, viser alt fra Champions League, Premier Leauge, Wimbledon, Formel 1, Tour de France til Superligaen og alt det der imellem. Spørg endelig i baren, hvis der foregår en sportsbegivenhed, som du gerne vil se. Vi afholder en simple, uformel demokratisk votering og hvis der er stemning for at smide for eksempel Manchester United mod Newcastle på storskærmen, gør vi det. Cirka 40 siddepladser omslutter skærmen, så vi har plads til hele dit slæng.

Med dette fælles 120” tommer centrum for hele loungeområdet, kommer der en top stemning under de store sportsbegivenheder. Særligt har vi lagt vægt på verdens bedste fodbold, som er at finde i Champions League. Dette inkluderer events, særlige tilbud og konkurrencer. Se venligst mere om vores særlige anledninger under fanen ”Events”.
Foruden storskærmen har vi i 5 andre fladskærme fordelt i poolhallen, så hvis du gerne vil slå et slag pool imens dit yndlingshold spiller, kan du det. Skærmene styres separat, så der kan sagtens vise flere kampe på en gang.

Dartlounge:

I forlængelse af storskærmsloungen har vi dartloungen. Der er tilhørende sofaområde, hvor du kan nyde dine drikkevarer mellem din tur til at sende en pil afsted mod Bull’s Eye. Skiven er samme kvalitet som bruges til professionelle turneringer. Til at holde styr på stillingen er en iPad monteret.

Det er desuden fuldstændig gratis at spille dart hos os. Du skal blot lægge en form for identifikation, såsom et kørekørt eller anden form for ID som depositum. Derefter får du udleveret de antal pile du skal bruge. Dartloungen kan ikke reserveres, eftersom den er gratis at anvende. Der gælder først-til-mølle-princippet.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Åbningstider:

Man – ons.: 12:00 – 00:00
Torsdag: 12:00 – 01:00
Fre – lør: 12:00 – 02:00
Søndag: 14:00 – 23:00