Kontakt os

Pool

I hjertet af Aalborg finder du vores poolhall med 11 poolborde

Udover bordene er selvfølgelig tilhørende køer og kugler, alt af højeste kvalitet. Hvert år udskiftes bordenes klæder, så du kan vide dig sikker på, at kuglen ryger derhen, hvor du sigter. Vi råder over en pool klub også, hvor flere af vores spillere er repræsenteret til de store danske turneringer, så både vores gæster og vores spillere kræver at udstyret fungerer som det skal. Desuden er der rigeligt med plads omkring bordene, som tillader at hele skudbevægelsen kan ske uden, at du skal være bange for at vælte dine drikkevarer.

Hos os kan du spille lige så længe du vil ad gangen. Vi har ikke faste tidsrammer, fordi vi om nogen forstår, at når der står 2-2 i det indbyrdes opgør, skal en reservation af bordet ikke sætte en stopper for at få en afgørelse. Vores system er indrettet efter en minutpris i stedet for timepris. Det betyder, at du også sagtens kan spille skæve tider, såsom 73 minutter, uden at skulle betale for hele næste time. Vi ganger simpelthen bare med den tid du har været og den gældende minuttakst, der varierer alt efter tidspunkt.

Priser for pool (Dag):

  • Søn-Torsdag: 1 kr/min
  • Weekend: 1,33kr/min

En time koster dermed 60 kr. i hverdage om dagen og 80 kr. i weekenden om dagen

Priser for pool (Aften):

  • Søn-Torsdag: 1,17kr/min
  • Weekend: 1,50kr/min

En time koster dermed 70 kr. i hverdage om aften og 90 kr. i weekenden om aften

Vi har en omfattende studierabat, der gælder søndag til og med torsdag, som dækker HELE regningen. Det inkluderer også pool og eksisterende tilbud! Når du køber drikkevarer til dit bord og fremviser et gyldigt studiekort giver vi 25% rabat. For eksempel ville pool en onsdag aften kl. 19-20 normalt koste 70 kr., og evt. med et af vores faste tilbud på 4 Royal øl til 100 kr., koste sammenlagt 170 kr. Med studierabat bliver prisen på pool 52,50kr. og øllene 75 kr., altså kun 127,50 kr. i alt. Dette selvom tilbuddet på Royal øl er et eksisterende tilbud.

Det er muligt at booke flere poolborde til diverse arrangementer, som polterabender, teambuilding for firmaer og/eller fødselsdage. For mere info, se venligst inde på vores side med Arrangementer.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Åbningstider:

Man – ons.: 12:00 – 00:00
Torsdag: 12:00 – 01:00
Fre – lør: 12:00 – 02:00
Søndag: 14:00 – 23:00