Kontakt os

Om

Dan’s Poolhall slog for efterhånden mange år siden dørene tilbage i lokalerne på Kennedy Arkaden – lige ved Banegården og Busterminalen.

Her i Aalborgs transportcentrum tog man de første spæde skridt til at udvikle det, der i dag er en af Aalborgs foretrukne hyggekroge. Med otte poolborde og en helt speciel stemning. I løbet af kort tid fik stedet oparbejdet en solid base af stamkunder, og samtidig blev Dan’s Poolhall et sted, hvor alle kunne komme og få cocktails lavet fra bunden og Dan’s Poolhall – more than just pool. Dan’s Poolhall startede helt tilbage i oktober 2009, hvor pool hallen havde til huse i lokalerne i Kennedy, hvor man kunne nyde den hyggelige betjening.

I foråret 2012 blev det klart, at der skulle ny omgivelser til, hvis Dan’s Poolhall skulle udvikle sig yderligere, og derfor flyttede man til nye lokaler i hjertet af Aalborg, hvor man nu ligger perfekt placeret for enden af Jomfru Ane Gade. Så tæt på både det travle restaurationsmiljø, og en pulserende byliv, som man overhovedet kan komme. Fredag 4. maj 2012 åbnede man således i de nuværende lokaler på Ved Stranden 13. Her er antallet af poolborde blevet udvidet til 11, ligesom stedet råder over en ekstremt stor og velassorteret bar, der betjenes af det altid sociale og professionelle personale.

Derudover er der masser af muligheder for at tage plads i både stedets store sofalounge og masser af små borde med tilhørende behagelige stole. Her kan man hygge sig med en drink, mens man venter på et poolbord – eller bare slappe af efter en lang dag. Samtidig er det på rekordtid lykkedes at stable en af landets største pooklubber på benene.

Desuden er der afholdt flere Danmarksmesterskaber her og der er ofte turneringer for både elite og amatører, dette gør at rammerne for pool er i top. Stedet er desuden blevet en af byens førende sportsbarer med adskillige kampe nærmest hver eneste dag på de 5 fladskærme og naturligvis det 120 tommer store lærred. I dag er Dan’s Poolhall stedet, hvor man mødes, lige fra et stille slag pool og en cola mandag eftermiddag – til en fest med venner og kolleger i weekenden. Dan’s Poolhall – More than just pool.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Åbningstider:

Man – ons.: 12:00 – 00:00
Torsdag: 12:00 – 01:00
Fre – lør: 12:00 – 02:00
Søndag: 14:00 – 23:00